خدا میداند که از صدر اسلام تاکنون از این #علمای_سوء چه مصیبتهایی بر اسلام وارد شده است. #ابوهریره یکی از فقهاست؛ لیکن خدا میداند که به نفع معاویه و امثال او چقدر احکام جعل کرد؛ و چه مصیبتهایی بر اسلام وارد ساخت.
قضیۀ ورود علما در #دستگاه_ظلمه و سلاطین، غیر از ورود افراد عادی است.
یک آدم عادی اگر وارد دستگاه شود، فاسق است، و بیش از این چیزی بر آن مترتب نیست؛ لیکن یک فقیه، یک قاضی مثل ابوهریره و #شریح_قاضی، وقتی که در دستگاه ظلمه وارد شوند، دستگاه را عظمت میدهند؛ اسلام را لکهدار میکنند.
یک نفر فقیه اگر وارد دستگاه ظلمه شد، مثل این است که یک امت وارد شده باشد، نه اینکه یک نفر آدم عادی وارد شده است؛ و لذا ائمه(ع) از ورود به این دستگاهها شدیداً تحذیر کردند، و فرمودند: "اگر شماها وارد نمیشدید، کار به اینجاها نمیرسید."
اگر بنا باشد به واسطۀ ورود یک فقیه در دستگاه ظلمه، بساط ظلم رواج پیدا کند و اسلام لکهدار گردد، نباید وارد شود، هر چند او را بکشند و هیچ عذری از او پذیرفته نیست؛ مگر اینکه معلوم شود ورود او در آن دستگاه، روی پایه و اساس عقلایی بوده است.
در این روایت است که از این اشخاص، بر دین بترسید؛ اینها دین شما را از بین میبرند. اینها را باید رسوا کرد تا اگر آبرو دارند، در بین مردم رسوا شوند؛ ساقط شوند.
اگر اینها در اجتماع ساقط نشوند، امام زمان را ساقط میکنند؛ اسلام را ساقط میکنند.
✳️ باید جوانهای ما عمامۀ اینها را بردارند. عمامۀ این هایی که به نام فقهای اسلام، به اسم علمای اسلام، اینطور مفسده در جامعۀ مسلمین ایجاد میکنند، باید برداشته شود.
من نمیدانم جوانهای ما در ایران مردهاند؟ کجا هستند؟ ما که بودیم، اینطور نبود؟ چرا عمامههای اینها را برنمیدارند؟ من نمیگویم بکشند؛ اینها قابل کشتن نیستند؛ لکن عمامه از سرشان بردارند.
مردم موظف هستند، جوانهای غیور ما در ایران موظف هستند که نگذارند این نوع ها(جلجلالهگوها) معمم در جوامع ظاهر شوند و با عمامه در بین مردم بیایند. لازم نیست آنها را خیلی کتک بزنند؛ لیکن عمامههایشان را بردارند؛ نگذارند معمم ظاهر شوند. این لباس شریف است، نباید بر تن هرکسی باشد.
عرض کردم که علمای اسلام از این مطالب منزهاند، و در این دستگاهها نبوده و نیستند. و آنهایی که به این دستگاه وابستهاند، مفتخورهایی هستند که خود را به مذهب و علما بستهاند؛ و حسابشان اصلاً جداست و مردم آنها را میشناسند.
#امام_خمینی
کتاب ولایت فقیه
کانل دیده بان انقلاب
t.me/joinchat/AAAAADvhhZYvrpKUO5XpTQ
درباره این سایت